In Between

In Between is een algemeen gemengd koor uit Leek. 

Het koor is redelijk ambitieus op muzikaal gebied, maar een goede sfeer en gezelligheid vinden we minstens zo belangrijk.

De concerten worden meestal opgebouwd rond een thema. Zoals bij ons concert in 2016 "De 4 Jaargetijden" en het dubbelconcert in 2017 samen met het Popkoor Leek met als thema "Van Bach tot Borsato".

Het thema voor ons 25-jarig jubileum in 2019 is: 25 years inside In Between.

 

facebookfb.me/inbetweenleek 

 

Leden

De 45 koorleden komen uit Leek en omliggende plaatsen. Er zijn op dit moment 15 sopranen, 17 alten, 6 tenoren (onder wie twee vrouwelijke) en 7 bassen. 

In de maanden juli en augustus en in de voorjaars-, herfst- en kerstvakantie repeteren we niet. Aan het begin van het jaar krijgen de leden een repetitieschema. 

Meer over onze repetities staat op de pagina ‘Voor leden’. 

 

Contributie

De contributie bedraagt 15 euro per maand, te voldoen per maand, per kwartaal of per jaar. Het lidmaatschap moet schriftelijk worden opgezegd, voor 1 juli (voor het nieuwe zangjaar) of voor 1 december (voor het nieuwe kalenderjaar). 

Dirigent

Sinds januari 2018 is Jelena Vesković onze dirigente.

Jelena behaalde haar bachelor aan de ‘Academy of Arts’ van de universiteit in Novi Sad, Servië. Als onderdeel van haar studie muziekeducatie (solfège en muziekpedagogiek) is zij opgeleid als koordirigente. Vervolgens behaalde zij haar Master aan het Prins Claus Conservatorium te Groningen. 

Jelena werkte samen met internationaal gerenommeerde dirigenten, onder wie Tamara Adamov Petijević, Sidumo Jacobs, Basilio Astulez DuqueMichael Gohl, Peder Karlsson, Theodora Pavlovitch e.a. 

Ze nam deel aan een verscheidenheid aan masterclasses, seminars, en workshops, zoals Europa Cantat (in Utrecht, Turijn en Pécs), Cantat Novi Sad en Zimrya Festival (Jeruzalem). 

Al op jonge leeftijd was Jelena een zeer actief koorlid. Haar ervaring in nationaal en internationaal opererende koorgezelschappen heeft haar tot een routinier gemaakt in haar vakgebied, zodat ze ook de werking van het koor van binnenuit kent.

Jelena werkt ook als freelancer aan de creatie en realisatie van muziekprojecten op het gebied van Muziek&Dementie (City Proms Embrace) en vluchtelingenwerk (St. De Vrolijkheid). Hierin bundelt zij haar kunde als dirigente, workshopleider en harpiste.